Το πρόγραμμα των play off της Championship

Τα play off της Championship ξεκινούν σήμερα και το HoF δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί και με αυτό το σπουδαίο γεγονός για το Αγγλικό ποδόσφαιρο. Όπως είναι γνωστό οι δύο ομάδες που κέρδισαν την απευθείας άνοδο για τα σαλόνια της Premier League είναι η Leicester City και η Burnley. Η Leicester ως πρωταθλήτρια σε μια φανταστική σεζόν με μόλις 6 ήττες (σε 46 παιχνίδια) και συγκομιδή 102 βαθμών. Αυτός ήταν μάλιστα ο 7ος τίτλος για τις "αλεπούδες" στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραδήμας

Οι ομάδες που τερμάτισαν από την 3η μέχρι και την 6η θέση αγωνίζονται σε διπλές αναμετρήσεις με φόντο τον τελικό του Wembley στις 24 Μαΐου. Η 3η Derby County θα παίξει κόντρα στην 6η Brighton & Hove Albion και η 4η QPR κόντρα στην 5η Wigan. To φαβορί θεωρώ πως είναι η Queens Park Rangers λόγω ρόστερ και Redknaap αλλά στον ιδιαίτερο πλανήτη της Championship δεν μπορείς να είσαι σίγουρος (σχεδόν) για τίποτα. Για να δούμε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων.

8 Μαΐου Brighton & Hove Albion vs Derby County , Falmer Stadium

11 Μαΐου η ρεβάνς στο Pride Park

9 Μαΐου Wigan vs QPR , DW Stadium

12 Μαΐου η ρεβάνς στο Loftus Road

Οι πραγματικοί φίλοι του Αγγλικού ποδοσφαίρου αναμένεται να "τιμήσουν" και φέτος αυτή τη μίνι διοργάνωση που μας έχει χαρίσει τόσες και τόσες συγκινήσεις τα τελευταία χρόνια. Καλή τύχη να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες και ας κερδίσει την άνοδο ο καλύτερος (ναι για σένα το γράφω QPR).


0 σχόλια