Ο Cavani στην Liverpool;;

Τις τελευταίες δύο ημέρες μέρες υπάρχει μια έντονη φημολογία στην Αγγλία ότι η Liveprool ενδιαφέρετε για τον Edison Cavani. Όπως διαβάσαμε χθες το απόγευμα από το έγκυρο englishfootball.gr, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των Reds Damien Comolli, πηγαίνει στη Νάπολη για να τον κλείσει.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε σύμφωνα με έγκυρες πηγές μέσα από την ομάδα, είναι ότι πράγματι ο Damien Comolli βρίσκεται στην Νάπολη για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή σε ένα ποσό μεγαλύτερο των £21 εκατομμυρίων!!!

Οι Reds είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να κάνουν δικό τους τον 24χρονο επιθετικό ο οποίος είναι θετικός, στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Liveprool βρίσκοντας εκεί τους συμπαίκτες του στην Εθνική Ουρουγουάης Luis Suarez και Sebastian Coates!!! Όλα λοιπόν είναι στο χέρι της διοίκησης της Napoli αφού αν μπορέσει να τα βρει στο οικονομικό με την ομάδα του Merseyside, θα δώσει το πράσινο φως για την μεταγραφή!!!

Επίσης σε επικοινωνία με πρόεδρο ενός από τους μεγαλύτερους συνδέσμους της Napoli επιβεβαιώνεται ότι παρά τις αντιθέσεις τους ο Ουρουγουανός επιθετικός οδεύει προς Anfield!!!

Οι επόμενες ώρες μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου για τους φίλους των Reds θα είναι πολύ έντονες αφού ένα τέτοιο όνομα θα σκορπίσει ενθουσιασμό και φόβο στις αντίπαλες άμυνες!!!

Χρήστος Σούλιος από Τrikala Scousers

1 σχόλια

  1. Ideles says:

    Δεν θα σταθώ σε αυτό που γράφει το άρθρο,θα σταθώ μόνο στο γεγονός πως το άρθρο ανέβηκε σήμερα και σε λίγες ώρες έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας.Αυτό δηλώνει σίγουρα πολλά, και πολύ περισσότερο την δίψα των Liverpoolians για μια δυνατή ομάδα, σε Ευρώπη και Αγγλία!!!μακάρι να είναι αλήθεια και μακάρι να γίνει το deal...