Οι 23 εκλεκτοί του Hodgson

Εδώ και λίγη ώρα ο Roy Hodgson ανακοίνωσε την τελική 23αδα που θα εκπροσωπήσει τους Άγγλους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας σε ένα μήνα. Με 1-2 εκπλήξεις η ομάδα, προσωπικά είδα αυτούς που περίμενα πάνω-κάτω και θεωρώ πως τα "λιοντάρια" ίσως έχουν επιτέλους τύχη με τον συνδυασμό ταλέντου-εμπειρίας που υπάρχει στην ομάδα. Ας δούμε τους παίκτες.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραδημας

Τερματοφύλακες. 

Ο Joe Hart της Man City θα είναι το νούμερο ένα. Οι αλλαγές θα είναι ο Fraser Forster της Celtic και ο Ben Foster της West Brom. Ο John Ruddy της Norwich λογικά πλήρωσε τον υποβιβασμό της ομάδας του και έμεινε εκτός. Όπως και να έχει - προσωπικά θεωρώ άδικη την επιλογή του Ben Foster- και οι τρεις τερματοφύλακες είναι εξαιρετικοί.

Αμυντικοί

Εδώ τα πράγματα ήρθαν πολύ λογικά. O Gary Cahill και ο Phil Jagielka θα είναι το βασικό δίδυμο των στόπερ. Αλλαγές τους δύο νεαροί παίκτες (και πολύ δυναμικοί) της Man United. Ο Phil Jones και ο Chris Smalling. Στο αριστερό άκρο της άμυνας έχουμε αυτούς που έπρεπε (και είχα γράψει εδώ και μήνες) o Leighton Banes και το παιδί "θαύμα" της Southampton , ο Luke Shaw. Στο δεξί άκρο ο Glen Johnson. Αλλαγή του παίκτη της Liverpool δεν υπάρχει με τον Smalling να θεωρείται η αλλαγή του έμπειρου μπακ.

Μέσοι

Τέλειος συνδυασμός ταλέντου και εμπειρίας και εδώ για τους Άγγλους. Απ' τη μία ο αρχηγός Steven Gerrard και ο υπαρχηγός του Frankie Lampard και απ' την άλλη τα "μηχανάκια" Jordan Henderson και Jack Wilshere. Επίσης υπάρχει ο Ross Barkley (οι προσευχές μου εισακούστηκαν) , ο Adam Lallana και ο James Milner. O Raheem Sterling έκλεισε και αυτός εισιτήριο εξαργυρώνοντας τον φοβερό του ΄β γύρο όπως και ο Alex -Oxlade Chamberlain. Το "μάρμαρο" πλήρωσε και έμεινε εκτός ο Townsend της Tottenham. Λογικό βάσει της πτώσης του στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Επιθετικοί

Εδώ περίμενα τρεις παίκτες με τον Hodgson να παίρνει τελικά τέσσερις. Ο Rooney είναι ο ηγέτης της επίθεσης με τον Sturridge να βρίσκεται δίπλα στον σπουδαίο παίκτη των "μπέμπηδων". Ο Ricky Lambert έχει ό,τι χρειάζεται ένας επιθετικός πάγκου και ο Daniel Welbeck αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις με την ταχύτητα και την εκτελεστική του δεινότητα.


Καλή τύχη Λιοντάρια.

0 σχόλια