Τα βραβεία της PFA για τη σεζόν 2013-2014

Οι παίκτες αποφάσισαν και έβγαλαν τους κορυφαίους για την τρέχουσα σεζόν. Οι επιλογές λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενες αν και υπήρξαν και μερικές εκπλήξεις(;) στην καλύτερη εντεκάδα. Ας τα δούμε αναλυτικότερα.
Καλύτερη εντεκάδα

Σε σύστημα 4-4-2 οι παίκτες που μπήκαν στην κορυφαία εντεκάδα είναι οι εξής : Ο Petr Cech της Chelsea είναι ο τερματοφύλακας. Στην άμυνα υπάρχει ο Seamus Coleman της Everton στο δεξί άκρο και ο Luke Shaw της Southampton στο αριστερό. Ο Vincent Kompany της City και ο Gary Cahill της Chelsea είναι το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών. Εξαιρετικές επιλογές αν και προσωπικά περίμενα στο αριστερό άκρο τον Leighton Baines της Everton. Ο Shaw είναι μεγάλο ταλέντο εννοείται και κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις κάτι που έχω γράψει πολλές φορές στο HoF.

Στο κέντρο υπάρχει ο Steven Gerrard της Liverpool και δίπλα του ο καλύτερος μέσος της Premier League (τις τρεις τελευταίες σεζόν). Καλά καταλάβατε ο Yaya Toure της City. Στα άκρα υπάρχει ο Eden Hazard της Chelsea και ο αρχηγός της Southampton, Adam Lallana.

Στην επίθεση δεν θα μπορούσε να είναι άλλοι απ' τους Luis Suarez και Daniel Sturridge της Liverpool. Οι δύο παίκτες έχουν σκοράρει μαζί 50 τέρματα μόνο στην Premier League και οδηγούν την ομάδα τους στην κατάκτηση του πρωταθλημάτος μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.
Hazard και Suarez με τα βραβεία τους

Καλύτερος παίκτης ψηφίστηκε ο Luis Suarez.

Καλύτερος νέος παίκτης ο Eden Hazard αφήνοντας δεύτερο τον Sturridge και τρίτο τον Shaw.

Καλύτερη  παίκτρια ψηφίστηκε η διεθνής αμυντικός της Liverpool, Lucy Bronze.
η Lucy Bronze
Καλύτερη νέα παίκτρια ψηφίστηκε η Martha Harris της Liverpool.

Ας δούμε και την καλύτερη εντεκάδα της Championship. Στο τέρμα ο Kasper Schmeichel της πρωταθλήτριας Leicester City. Στην άμυνα υπάρχει ο Kieran Trippier της Burnley, o Aaron Cresswell της Ipswich Town, o Wes Morgan της Leicester City και ο Jason Shackell της Burnley. Στο κέντρο ο Danny Drinkwater της Leicester, οι Will Hughes και Craig Bryson της Derby County και ο Andy Reid της Nottingham Forest. O Danny Ings της Burnley και ο Ross McCormack της Leeds United είναι το επιθετικό δίδυμο.


Κωνσταντίνος Καραδήμας





0 σχόλια