Τίτλοι τέλους για το Home Of Football

Πέρασαν κιόλας τεσσερισήμισι χρόνια απ' την πρώτη μέρα που το Home Of Football βγήκε στο διαδίκτυο. Παρέα με τον Παναγιώτη Μπαταργιά σχεδιάσαμε αυτό το blog και δημιουργήσαμε αυτό το "σπίτι" για να στεγάσουμε την τρέλα μας για το Αγγλικό - και όχι μόνο- ποδόσφαιρο. Βλέποντας σήμερα τις πρώτες μας δουλειές δεν μπορώ παρά να χαμογελάσω καθώς θυμάμαι πως -δειλά δειλά- αρχίσαμε να γράφουμε τα πρώτα μας αφιερώματα. Θυμάμαι μονοψήφιους αριθμούς αναγνωστών τους πρώτους μήνες, αλλά δεν το βάλαμε ποτέ κάτω. Θυμάμαι να επιστρέφω απ' τη δουλειά και αντί να ξεκουραστώ ή να πάω για μια βόλτα , να κάθομαι για να τελειώσω κάποιο αφιέρωμα ή ένα άρθρο για την εκάστοτε αγωνιστική. Θυμάμαι να γράφω με βαριά καρδιά - δίχως όρεξη- πολλές φορές αλλά ποτέ δεν άφησα "δουλειά" στη μέση.

Το blog εξελίχθηκε με τον καιρό. Ομόρφυνε και έφτασε τις χιλιάδες επισκέψεις. Αφιερώματα του αναδημοσιεύτηκαν και δέχθηκε αρκετές καλές κριτικές από γνώστες (και επαγγελματίες του χώρου). Η συνεργασία με το englishfootball.gr ήταν μεγάλη τιμή, όπως και η ανταλλαγή απόψεων και οι συμβουλές από τον Μιχάλη Τσώχο. Οι παραπάνω βοήθησαν - δίχως να το ξέρουν - για να γίνει το blog καλύτερο. Παιδιά που έγραφαν στο HoF-για την πλάκα- τους αυτή τη στιγμή βρίσκονται να δουλεύουν για μεγάλα site δίπλα σε φτασμένους δημοσιογράφους - ζώντας το όνειρο τους. Ειλικρινά νιώθω μεγάλη χαρά για την εξέλιξη του Χρήστου Τσάλτα και την αγάπη που δείχνει αυτή τη στιγμή ως "μπασκετικός δημοσιογράφος". Ο Χρήστος είχε γράψει μερικά εξαιρετικά άρθρα για τη Liverpool και την Premier League όταν ανήκε στο δυναμικό μας.

Όλα τα όμορφα όμως κάποτε τελειώνουν. Έτσι έφτασε η ώρα και για το HoF. Από σήμερα το "παιδί μου" θα σταματήσει να λειτουργεί και δεν θα έχει καμία ενημέρωση. Ο χώρος θα παραμείνει - όπως και τα αφιερώματα- για όσους θέλουν να ρίξουν μια ματιά στο ποδόσφαιρο του Νησιού και - ποιος ξέρει- ίσως στο μέλλον να τα ξαναπούμε.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους διάβασαν έστω και ένα άρθρο, όσους είπαν ή έγραψαν μια καλή κουβέντα ακόμα και αυτούς που έβγαλαν χολή μερικές φορές. Όλα στο πρόγραμμα είναι άλλωστε. Το "ταξίδι" ήταν υπέροχο και "μαγικό" φίλοι μου, σας ευχαριστώ.

Να αγαπάτε το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό και , ίσως, τα ξαναπούμε στο μέλλον.


Κωνσταντίνος Καραδήμας

0 σχόλια