Γκολ νούμερο 2.000 Gareth Barry

Με το γκολ ,νούμερο 2.000 για την Εθνική Αγγλίας, και σκόρερ τον Gareth Barry τα "Τρία Λιοντάρια" επικράτησαν της Σουηδίας , με 1-0 στο Wembley.

Με 4-5-1 έστησε την ομάδα ο Capello , που είχε μοναδικό προωθημένο τον Bobby Zamora και πίσω του στον άξονα τους Phil Jones (κόφτης) , Jack Rodwell (εσωτερικός δεξιός μέσος) και τον Gareth Barry σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο. Τα άκρα δούλεψαν αρκετά καλά για τους Άγγλους με Walker/ Walcott και Baines/ Downing, ενώ το κεντρικό δίδυμο της άμυνας, πέρασε σχετικά μια ήσυχη βραδιά (Terry και Gary Cahill). Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Joe Hart.
H Σουηδία δεν ήταν σε καλή μέρα, ο Ibrahimovic δεν φαινόταν να νοιάζεται ιδιαίτερα για την αναμέτρηση, το αμυντικό δίδυμο θύμιζε παίκτες σε αναμέτρηση παλαιμάχων (Majstorovic και Mellberg έκαναν πολλά λάθη ενώ υστερούσαν αρκετά και σε ταχύτητα) και έτσι οι Άγγλοι έφτασαν σε μια ακόμα εύκολη νίκη.

Πολλά συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν από αυτή την αναμέτρηση, παρά μόνο η ετοιμότητα που έδειξαν όλοι όσοι αγωνίστηκαν. Κρατάμε φυσικά την νίκη όπως και την κεφαλιά-γκολ του Barry. Ένα τέρμα που όπως γράφει και ο τίτλος είναι το νούμερο 2.000 για την Εθνική.

Οι παίχτες που αγωνίστηκαν :

Hart , Terry , Cahill, Baines, Walker, Jones, Rodwell, Barry, Walcott, Downing, Zamora ξεκίνησαν βασικοί . Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Carson, Milner, Sturridge, Bent.

Στο Skysports το τέρμα έχει χρεωθεί αυτογκολ του Majstorovic.

Κωνσταντίνος Καραδήμας.

0 σχόλια