Djibril Cisse ο 5ος


Όπως όλα δείχνουν η QPR θα πραγματοποιήσει την 5η της προσθήκη, στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με την απόκτηση του Djibrill Cisse από την Lazio. Μένει να δούμε αν η μετακίνηση θα γίνει με κανονική μεταγραφή (τα Ιταλικά ΜΜΕ μιλούν για μεταγραφή αυτή τη στιγμή με κόστος 5 εκ ευρώ) ή με δανεισμό. H ομάδα του Mark Hughes βρίσκεται στην 16η θέση της Premier League αυτή τη στιγμή, έχοντας μαζέψει 20 βαθμούς σε 22 αναμετρήσεις και φυσικά ο Tony Fernandes δεν θα ήθελε να δει την ομάδα να υποβιβάζεται καθώς έγιναν αρκετές επενδύσεις το καλοκαίρι, έτσι οι χειμερινές προσθήκες ήταν επιτακτική ανάγκη για την πορεία της ομάδας στον ‘β γύρο του πρωταθλήματος.

Ο Cisse με την φανέλα της Sunderland
Τα 22 τέρματα σε 22 παιχνίδια δεν είναι καθόλου καλός αριθμός και έτσι κρίθηκε σωστό, πρώτα απ΄όλα να ενισχυθεί η επίθεση. Έτσι παρέα στους Jay Bothroyd, DJ Campbell, Adel Taarabt και Heidar Helgunson θα κάνει ο Federico Macheda (δανεικός από την Man United, εδώ και σχεδόν ένα μήνα) και φυσικά ο Γάλλος "κανονιέρης" Djibril Cisse. Στο πρόσωπο του Γάλλου οι άνθρωποι της QPR βλέπουν τον παίκτη που μπορεί να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής της ομάδας, σκοράροντας τα τέρματα που θα δώσουν την παραμονή στην ομάδα. Ο Cisse είναι σίγουρα ικανός να τα καταφέρει, σίγουρα διαθέτει το ταλέντο και είναι γνώστης (και λάτρης) του Αγγλικού στυλ παιχνιδιού.

Ο Taiwo στην παρουσίαση του 
Στο Loftus Road ήρθαν επίσης με την μορφή δανεισμού οι Nendum Onuhoa από την Man City, Taye Taiwo από την Milan και Samba Diakite από Nancy. Όλοι τους είναι παίχτες ικανοί να βοηθήσουν και φυσικά παίκτες που έχουν πολλά να αποδείξουν στις ομάδες που ανήκουν. Ειλικρινά αυτή τη στιγμή το ρόστερ της QPR είναι αρκετά ποιοτικό, έχοντας παίκτες ικανούς σε κάθε θέση. Η μεγάλη αντεπίθεση για την παραμονή με το ανανεωμένο ρόστερ της ομάδας ξεκινά την Τετάρτη στο Villa Park. Για να δούμε θα τα καταφέρει η QPR;


Κωνσταντίνος Καραδήμας

0 σχόλια